PolicyWatch

Regeringen vil køre medieforlig og finanslovsforhandlinger i to forskellige spor

Forhandlingerne om et nye medieforlig kommer ikke til at indgå i forhandlingerne om finansloven for 2022, men skal foregå separat i Kulturministeriet, oplyser ministerium. De seneste to år er finansieringen af DR's radiokanaler P6 Beat og P8 Jazz indgået i finansloven.

Regeringen med finansminister Nicolai Wammen (S) i spidsen præsenterede i slutningen af august sit udspil til næste års finanslov. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Medieforhandlingerne vil ikke komme til at krydse spor med forhandlingerne om en ny finanslov for 2022, men blive gennemført separat.

Det oplyser Finansministeriet til MediaWatch, efter regeringen i sit udspil til en ny finanslov for 2022 pegede på medieforhandlingerne som et sideløbende, decentralt forhandlingsforløb.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer DR og TV 2 har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Medicoindustrien advarer om mangel på medicinsk udstyr

I et brev til offentlige indkøbere advarer Medicoindustrien om alvorlige udfordringer, som truer forsyningssikkerheden af medicinsk udstyr. Brancheforeningen kommer selv med løsningsforslag, som til dels bliver imødekommet.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier