PolicyWatch

Regeringen vil køre medieforlig og finanslovsforhandlinger i to forskellige spor

Forhandlingerne om et nye medieforlig kommer ikke til at indgå i forhandlingerne om finansloven for 2022, men skal foregå separat i Kulturministeriet, oplyser ministerium. De seneste to år er finansieringen af DR's radiokanaler P6 Beat og P8 Jazz indgået i finansloven.

Regeringen med finansminister Nicolai Wammen (S) i spidsen præsenterede i slutningen af august sit udspil til næste års finanslov. | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Medieforhandlingerne vil ikke komme til at krydse spor med forhandlingerne om en ny finanslov for 2022, men blive gennemført separat.

Det oplyser Finansministeriet til MediaWatch, efter regeringen i sit udspil til en ny finanslov for 2022 pegede på medieforhandlingerne som et sideløbende, decentralt forhandlingsforløb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier