PolicyWatch

KL afviser ministers ladestanderkritik: "Det handler ikke om at skubbe en bussemand mellem os"

Transportministeren har kritiseret landets kommuner for at være tilbageholdende med at godkende ansøgninger om opsætning af ladestandere. Men ifølge KL er den kritik ikke berettiget, da "det er et faktum, at det ikke er klart, hvad vi må."

Formand for Miljø- og Forsyningsudvalget i KL og borgmester i Frederikshavn Kommune, Birgit S. Hansen (S), mener ikke, det er fair, når transportministeren beskylder kommunerne for at sidde og vente i stedet for at godkende ansøgninger om opsætning af ladestandere. | Foto: Lasse Kofod

Det var ikke milde toner, der lød mod landets kommuner og ladestanderoperatører fra transportminister Benny Engelbrecht (S) i slut september. Her lød kritikken fra ministeren i en artikel i Berlingske, at den haltende ladeinfrastruktur på det statslige vejnet i lige så høj grad skyldes, at ladestanderoperatøreren ikke "har fået fingeren ud" og investeret massivt i ladeinfrastruktur.

Han mener desuden, at det er et problem, at mange kommuner lige nu sidder og venter på det kommende lovforslag om ladeinfrastruktur i stedet for at godkende ansøgninger om ladestandere.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier