PolicyWatch

Aarhuspolitiker bliver adm. direktør for Brabrand Boligforening

Rådmand i Aarhus Kommune Kristian Würtz har sagt ja til at blive adm. direktør i Brabrand Boligforening.

Kristian Würtz, rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune, bliver til januar ny adm. direktør i Brabrand Boligforening. | Foto: PR / Brabrand Boligforening

Efter årsskiftet tiltræder Kristian Würtz som adm. direktør i Brabrand Boligforening og dennes i alt 160 medarbejdere og ledere. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Kristian Würtz er i dag rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse i Aarhus Kommune.

"Vi har været igennem en grundig ansættelsesproces med kvalificerede kandidater, og til sidst faldt valget på Kristian, da vi har stor tillid til, at han kan fortsætte den positive udvikling og kan gøre en forskel gennem sit engagement og forståelse for involvering og inklusion," lyder det fra Keld Albrechtsen, formand for Brabrand Boligforening.

Udover at være rådmand for Sociale Forhold og Beskæftigelse har Kristian Würtz også været rådmand for Magistratsafdelingen for Børn og Unge. Og dertil kommer, at han bl.a. er medlem af Rådet for Socialt Udsatte.

"Boligforeningernes rolle i en socialt bæredygtig byudvikling og som garant for gode boliger til almindelige mennesker har altid været min store interesse. Som direktør i Brabrand Boligforening får jeg mulighed for at arbejde helt tæt på løsningen af en af de vigtigste opgaver i vores samfund," udtaler Kristian Würtz i meddelelsen.

I ansættelsesudvalget har man især lagt vægt på "Kristians visionære tilgang, lokale netværk og grundlæggende indsigt i boligformer og i det boligsociale områder."

"Valget faldt også på Kristian, fordi han kender den almene boligsektor, om nogen har politisk tæft og står for de værdier, vi også har i boligforeningen. Vi glæder os meget til at få Kristian med ombord," lyder det fra Keld Albrechtsen.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier