PolicyWatch

De største kommuner er stadig flittige indkøbere af buræg

For private er det efterhånden svært at opstøve et buræg i detailhandlen, men i de offentlige køkkener er der fortsat en pæn sandsynlighed for, at omeletten og det kogte æg er lavet med buræg.

Buræg finder stadig vej ind i de offentlige køkkener. | Foto: Andy Wong / Ritzau Scanpix

Der findes ikke mere mange buræg i de retter, som de danske forbrugere tryller frem i deres egne hjem, når man tager detailhandlens udvalg af æg og de seneste års debat om emnet i betragtning.

Helt anderledes er det i det offentlige, hvor der stadig bliver serveret buræg på arbejdspladser og i børnenes institutioner i en række af landets folkerigeste kommuner.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier