PolicyWatch

Lex.dk indrykker annonce med nødråb

Den Store Danske Encyklopædi på nettet og tilhørende digitaliserede opslagsværker under Lex.dk lukker og slukker, hvis ikke politikerne bevilger et fast årligt millionbeløb fra 2022. Nu har selskabet bag med opbakning fra en række organisationer indrykket annoncer i landets største aviser i et sidste forsøg på at råbe politikerne op.

I 2018 fik forlagene bag Den Store Danske Encyklopædi og Trap Danmark bevilget 23 mio. kr. på finansloven til at videreføre det digitale leksion, som Gyldendal året inden havde opgivet og lagt i graven, fordi det var for dyrt at drive videre og opdatere. Nu mangler der alvorligt midler til at fortsætte driften for. | Foto: Tine Harden/Ritzau Scanpix

Foreningen bag det danske opslagsværk Lex.dk, der er den digitaliserede version af Den Store Danske Encyklopædi, Trap Danmark og en række andre værker, har siden september forsøgt at gøre opmærksom på, at portalen er lukningstruet, fordi den midlertidige statsstøtte er ved at være væk.

Nu har Lex.dk indrykket en helsides annonce i bl.a. Jyllands-Posten, Politiken og Berlingske samt udsendt en pressemeddelelse med overskriften "Lex.dk lukker" i en sidste indsats for at råbe politikerne op og få dem til at afsætte en fast årlig bevilling på finansloven fra 2022. Ellers lukker portalen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier