PolicyWatch

DI ryster på hovedet af Venstre-forslag: "De har simpelthen tabt sutten"

Venstre vil ligesom regeringen spare yderligere på brugen af konsulenter i det offentlige. Det møder massiv kritik fra Dansk Industri. Erhvervsorganisationen kalder nyt udspil for "selvmodsigende" og "mærkværdigt".

Torsten Schack, erhvervsordfører for Venstre, mener, at det er muligt at spare tre mia. kroner årligt på konsulentbesparelser. Dårlig løsning, lyder det fra Dansk Industri. | Foto: Peter Hove Olesen

Hvis man spørger Venstre, er regeringens strategi om at spare markant på brugen af konsulenter i det offentlige den helt rigtige vej at gå. I Venstres nye finanslovsudspil lægger partiet op til, at den offentlige sektor skal spare yderligere 400 mio. kr. på konsulenter næste år.

"Vi tror ligesom Socialdemokratiet på, at vi kan frigøre flere midler fra konsulenter i det offentlige. Med vores finanslovsprioriteter leverer vi således på målsætningen om konsulentbesparelser i det offentlige på i alt 3 mia. kr. årligt," siger Torsten Schack, erhvervsordfører for Venstre, i en skriftlig kommentar til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier