PolicyWatch

F&P: Stop for modregning er et politisk pletskud

Det vækker glæde i både brancheorganisationen F&P og Sampension, at et flertal på Christianborg har indgået en aftale, der skal øge arbejdsudbuddet og incitamentet til at spare op.

Kent Damsgaard, adm. direktør i F&P, kalder aftalen om at droppe modregning i folkepensionen ved arbejdsindkomst for "virkelig god". | Foto: Stine Bidstrup/ERH

Det er lige i øjet, når regeringen, Dansk Folkeparti, SF, De Radikale og Kristendemokraterne har gjort op med modregning i folkepension og sociale ydelser, når arbejdsdygtige danskere tager en ekstra tørn på arbejdsmarkedet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Coloplast-formand advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Adm. direktør: Ny regering kommer til verden med tre klare ønsker

I de igangværende regeringsforhandlinger forsøger branchetalerøret Ejendomdanmark især at spille ind på tre områder. Øverst står den udskældte lagerskat. Den vil ”smadre en hel branche”, siger adm. direktør Peter Stenholm, der foreslår en alternativ model. Også mindre byrdefulde generationsskifter kæmper han for.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier