PolicyWatch

Energistyrelsen skyder udmøntningen af pyrolysemillioner i gang

Pyrolysevirksomheder med ambitioner om at skære landbrugets drivhusreduktioner ned kan frem til 1. april ansøge om at få en luns af finanslovspulje til blandt andet pyrolyseprojekter.

Pyrolyseselskaber som Aquagreen og Stiesdal har over for CleantechWatch allerede meldt sig klar til at søge om tilskud gennem puljen. | Foto: Joachim Adrian

Fra og med torsdag tager Energistyrelsens indbakke imod håbefulde ansøgere, der vil have en bid af de milioner, som et flertal med Finansloven for 2021 udloddede til teknologier med potentiale til at reducere landbrugets klimabelastning. I alt 194 mio. kr. er i spil for ansøgerne, der har frem til 1. april til at indsende deres projektbeskrivelser, skriver Energistyrelsen i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Finanskrisens sidste store opgør slutter med champagne og økonomisk ruin

Den tidligere adm. direktør i Roskilde Bank Niels Valentin Hansen blev torsdag i Højesteret dømt til at betale en erstatning på godt 232 mio. kr. til Finansiel Stabilitet. Statens bank ser næppe nogensinde pengene, men påpeger, at det ikke var det, man gik efter. Frifundne bestyrelsesmedlemmer ånder lettet op.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier