PolicyWatch

Landbrugsstyrelsen peger på over 1500 landmænd i ny kontrol

Flere end 1500 landmænd er udpeget til kontrol og skal nu undersøges for svindel. Der skal kigges nærmere på, om de har omgået regler med økonomisk støtte blandt andet på grund af flere CVR-numre.

Lars Gregersen, direktør for Landbrugsstyrelsen, erkendte tidligere, at der er brug for nye kompetencer til at opdage svindel og svig i styrelsen. | Foto: PR/Landbrugsstyrelsen

Det medførte skarp kritik fra statsrevisorne, da det i sidste måned kom frem, at Landbrugsstyrelsen har begået lovbrud. Styrelsen mistænkes for bevidst at have undladt at informere Rigsrevisionen om mulige svindelsager - og dermed bevidst brudt loven.

Landbrugsstyrelsen har i kølvandet af krikken været ude at forklare, at det var et tilfælde, men at det tages alvorligt. Derfor oprettede styrelsen tidligere på måneden en ny enhed, der skal fokusere på svindel blandt danske landmænd.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier