PolicyWatch

Minister håber at bankerne genvinder danskernes tillid

Med dagens aftaletekst om de nye fit & proper-regler håber et politisk flertal at kunne genskabe tilliden til banksektoren, lyder det fra erhvervminister Simon Kollerup (S).

Foto: Thomas Borberg

Med den netop præsenterede aftale om nye fit & proper-regler, som bl.a. betyder, at bankledelser nemmere skal kunne straffes, og at små banker nemmere kan få godkendt nye direktionsmedlemmer håber erhvervsminister Simon Kollerup, at det bliver muligt at genskabe noget af den tillid, som i de seneste år har lidt et knæk i befolkningen.

”Efter finanskrisen og de seneste års mange sager om dårlig kundebehandling har tilliden til bankerne lidt et knæk hos mange danskere,” siger han i en meddelelse, hvor de politiske partier bag aftalen alle kommer til orde.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Nye danske gasprojekter gemmer sig under overfladen

Total Energies har allerede annonceret – men udskudt – planer om at udvikle Valdemar Bo Syd og Halfdan Nord. Efter dem ligger også en række andre danske projekter klar i pipelinen, som analysehuset Rystad forventer investeringer i for flere milliarder kroner frem mod 2030.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier