PolicyWatch

Life science-branchen: Uddannelsessystemet skal være med til at løse rekrutteringskrise

Der var kritik af forslaget om at skære i længden af en række videregående uddannelser ved en konference onsdag om fremtidens uddannelsesbehov i life science-sektoren. De rette kompetencer hos nyuddannede er nemlig afgørende for fortsat vækst i branchen, lød budskabet

Medicoindustrien Lif, ATV og Danish Life Science Cluster var onsdag vært for en konference om uddannelser til fremtidens life science-industri. | Foto: Medicoindustrien / PR

Behovet for kvalificeret arbejdskraft er udtalt i den danske life science-industri, og med den vækst, industrien oplever, bliver manglen på hænder kun endnu større i årene, der kommer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Coloplast-formand advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Ejendomsbranche: Ny regering vil blive mødt med tre klare ønsker

I de igangværende regeringsforhandlinger forsøger branchetalerøret Ejendomdanmark især at spille ind på tre områder. Øverst står den udskældte lagerskat. Den vil ”smadre en hel branche”, siger adm. direktør Peter Stenholm, der foreslår en alternativ model. Også mindre byrdefulde generationsskifter kæmper han for.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier