PolicyWatch

Ny aftale skal gøre det muligt at handle med Iran trods sanktioner

En ny aftale mellem tre toneangivende EU-lande samt Kina og Rusland skal gøre det muligt for virksomheder at fortsætte med at handle med Iran. Hvorvidt virksomhederne tør trodse USA er dog et åbent spørgsmål.

Foto: Bloomberg

Flere toneangivende EU-lande har indgået en aftale med Rusland og Kina, som skal gøre det muligt for virksomheder at handle med Iran, selv om USA har trukket sig ud af atomaftalen og genindført sanktioner mod landet.

Financial Times skriver, at Tyskland, Frankrig og Storbritannien samt Rusland og Kina har indgået en aftale om et særligt betalingssystem, som skal bruges til finansielle transaktioner med Iran.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier