PolicyWatch

Dansk Metal: Giv fradrag til virksomheder som hiver produktion til Europa

Dansk Metal har ti forslag klar til de kommende medlemmer af EU-Parlamentet. Fagforbundet foreslår bl.a. et fradrag på 20 pct. for virksomheder, der sender produktion til Europa.

Johan Moesgaard, EU-chef i Dansk Metal. | Foto: PR

Der skal skabes endnu flere arbejdspladser i Europa i de kommende fem år.

Det er ifølge fagforbundet Dansk Metal hensigten med de ti politiske forslag, som fagforbundet sender på gaden onsdag som optakt til det europaparlamentsvalg, der skal afholdes i slutningen af maj.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Europas vindindustri vil forbyde vinger på lossepladsen

Med udsigt til omkring 25.000 ton pensionerede møllevinger i 2025 – og det dobbelte fem år senere – vil vindbranchen have EU til at indføre forbud mod deponi og støtte udvikling i nye løsninger. Danske politikere skal tage stilling til mulig import af brugte vinger, siger Wind Denmark.

Debat: Fortsat fintech-vækst kræver bedre adgang til talent

TALENTTØRKE I FINTECH: Det går godt for dansk fintech – faktisk så godt, at branchen er i akut mangel på flere medarbejdere med de rigtige kompetencer. En mangel, som truer den fortsatte vækst. Det kræver derfor fælles løsninger og politisk handling for at sikre forsat udvikling af fintech i Danmark, skriver Copenhagen Fintech Policy Forum i dette debatindlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier