PolicyWatch

Løkke om brexit: Vi forbereder os på det værste scenarie

Den danske regering forbereder sig på, at Storbritannien forlader EU uden en aftale.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen taler under Europakonferencen i Industriens Hus i København mandag den 14. januar 2019. | Foto: Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) kalder det dybt beklageligt, at Storbritannien er på vej ud af EU uden en skilsmisseaftale.

Det skriver han på Twitter oven på tirsdagens afstemning i det britiske parlament, hvor premierminister Theresa Mays aftale med EU blev fejet af bordet.

"Dybt beklageligt at vi med aftenens afstemning i det britiske parlament er bragt et skridt nærmere et kaotisk brexit uden aftale," skriver Lars Løkke Rasmussen.

"Tiden er ved at løbe ud. Jeg ser frem til den britiske regerings bud på en vej frem. Vores no deal-forberedelser fortsætter med uformindsket styrke."

432 medlemmer i det britiske parlament stemte for Theresa Mays brexitaftale med EU. 202 stemte for.

Storbritannien forlader efter planen EU 29. marts.

Det britiske parlament afviser Brexit-aftale

EU-chefer beder briterne om hurtigt svar efter Mays nederlag

Erhvervsliv: Hårdt brexit vil koste danske arbejdspladser 

Mere fra PolicyWatch

Total Energies producerer 10 procent mere i Danmark end ventet

Den franske oliekæmpe Total Energies har med en række tiltag siden foråret fået en større olie- og gasproduktion ud af den danske del af Nordsøen. Selskabet har en stribe nye brønde på vej over de næste år, men det har højeste prioritet at få det enorme Tyra-felt op at køre igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier