PolicyWatch

Danmark truer tidsplan for Nord Stream 2

Der skal ske noget meget snart, hvis ikke gasrørledningen imellem Rusland og Tyskland må udskydes. Sådan lyder det fra en repræsentant for Nord Stream 2 AG over for Financial Times.

De er godt i gang med arbejdet, de ansatte hos Nord Stream 2 AG - her i Rusland. Men i Danmark er der fortsat et stykke vej til, at de første rør kan lægges til gasprojektet. | Foto: ANTON VAGANOV/REUTERS / X06532

Danmark er det eneste af de berørte lande, som ikke har givet grønt lys til gasrørledningen Nord Stream 2.

Den manglende godkendelse har længe været omdiskuteret i den internationale presse, og det har da også rygtedes, at de danske myndigheders tøven over for projektet har været en trussel imod gasrørledningens planlagte åbning inden udgangen af året.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

DI-chef takker af med opfordring til konsolidering hos transportlobbyister

Det er vemodigt, men også det rigtige. Det siger Michael Svane, der efter mere end et årti som direktør i DI Transport snart stopper. I et interview med MobilityWatch fortæller han også, hvorfor juristen endte som lobbyist, hans syn på en ny "tektonisk" brydekamp på transportmarkedet og hans helt store ønske til sektorens mange andre interesseorganisationer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier