PolicyWatch

Radikale Venstre hyrer ny presserådgiver i EU

Redaktør i interesseorganisationen Grakom og tidligere journalist på TV 2 bliver ny ansvarlig for presse og kommunikation for Radikale Venstre i Europa-Parlamentet.

Radikale Venstre gik fra et til to medlemmer ved valget til Europa-Parlamentet i maj | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Radikale Venstre har hyret redaktør i Grakom Christian Bendix som ny presserådgiver for partiets to medlemmer af Europa-Parlamentet, Morten Helveg Petersen og Karen Melchior.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Grakom.

Christian Bendix får ansvaret for presse og kommunikation for Radikale Venstre i Europa-Parlamentet, med fokus på områder som klima, energi og databeskyttelse.

Stillingen vil være delt mellem København og Bruxelles. Christian Bendix er uddannet journalist og har tidligere været reporter på TV 2 igennem en årrække, inden han i 2016 kom til Grakom som redaktør.

Han tiltræder den nye stilling 1. oktober.

Mere fra PolicyWatch

Presset jysk havn overtages af kommune

Gældsplagede Hanstholm Havn overgår nu fra at være en selvstyrehavn til en kommunal havn. Ifølge TV Midtvest står kommunen dermed over for et kassetræk til havnen på i alt 175 mio. kr. ved udgangen af 2025.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier