PolicyWatch

Radikale Venstre hyrer ny presserådgiver i EU

Redaktør i interesseorganisationen Grakom og tidligere journalist på TV 2 bliver ny ansvarlig for presse og kommunikation for Radikale Venstre i Europa-Parlamentet.

Radikale Venstre gik fra et til to medlemmer ved valget til Europa-Parlamentet i maj | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Radikale Venstre har hyret redaktør i Grakom Christian Bendix som ny presserådgiver for partiets to medlemmer af Europa-Parlamentet, Morten Helveg Petersen og Karen Melchior.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Grakom.

Christian Bendix får ansvaret for presse og kommunikation for Radikale Venstre i Europa-Parlamentet, med fokus på områder som klima, energi og databeskyttelse.

Stillingen vil være delt mellem København og Bruxelles. Christian Bendix er uddannet journalist og har tidligere været reporter på TV 2 igennem en årrække, inden han i 2016 kom til Grakom som redaktør.

Han tiltræder den nye stilling 1. oktober.

Mere fra PolicyWatch

Dansk minister vil have mere omfattende krav til soja-dokumentation

Mens EU er på vej om krav om satellit- og GPS-dokumentation på importeret soja at mindske afskovning, er regeringen nu allerede klar til at gå endnu længere. Om få år kan man forhåbentlig også knytte krav til påvirkning af andre økosystemer, siger Lea Wermelin (S) til AgriWatch.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier