PolicyWatch

Ugen i EU: Travlhed i Europaudvalget

Denne uge byder på høj aktivitet i Europaudvalget, hvor flere ministre skal stå skoleret og forklare sig i samråd, mens der i Bruxelles kommer et udspil til en handlingsplan for en lang række arbejdsmarkedsrelaterede tiltag.

UDenrigsminister, Jeppe Kofod (S), optræder flere gange i Europudvalget i denne uge, hvor han blandt andet skal forklare, hvorfor udvalget ikke altid orienteres i tide inden ministerrådsmøderne i bruxelles. Og så skal han i skudlinjen omkring handelsaftalen med Mercosur-landene i Sydamerika. | Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

BRUXELLES

Det er EU’s sundhedsministre, der lægger for i denne uge, hvor de mandag tager over, hvor stats- og regeringscheferne slap torsdag i sidste uge. Det er selvfølgelig en fortsættelse af diskussionerne om coronasituationen i Europa, hvor den britiske variant breder sig.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Fødevareminister vil fra det nye år afskaffe elitesmileyen

Smileyordningen skal til afstemning i Folketinget i håb om at gøre den mere tilgængelig for forbrugeren, hvilket betyder et fokus på takeaway-markedet og et farvel til flere smileyer. Forliget, der ligger bag lovforslaget, møder dog kritik fra flere fronter.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier