PolicyWatch

Danfoss kalder EU-godkendelse af historisk opkøb for "vigtig milepæl"

EU-Kommissionen har pålagt Danfoss at afhænde tre fabrikker for at få lov til at købe amerikanske Eaton Hydraulics, og selvom den afgørelse ikke er overraskende, er den alligevel vigtig, lyder det fra topchef Kim Fausing.

Danfoss' topchef ,Kim Fausing, er klar til næste skridt i forhold til overtagelsen af Eatons hydraulikforretning. | Foto: Casper Dalhoff/ERH

Torsdagens melding fra EU-Kommissionen om, at Danfoss skal afstå dele af sin nuværende produktionsvirksomhed inden for hydrauliske komponenter fra for at få lov til at gennemføre det historiske opkøb af amerikanske Eatons hydraulikforretning kom ikke som nogen overraskelse for industrigiganten.

Alligevel kalder topchef i Danfoss, Kim Fausing, i en skriftlig kommentar til CleantechWatch afgørelsen fra EU-Kommissionen for en "vigtig milepæl" i den samlede godkendelsesproces.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier