PolicyWatch

Russisk nedlukning for gas til EU-lande giver udsolgte markeder for LNG-skibe

Mens Rusland har lukket for gassen til de første EU-lande, kan LNG-rederierne melde om så godt som udsolgt. Ifølge analytiker kan aktiviteten på gasmarkedet vare længe. ShippingWatch har interviewet Øystein Kalleklev, CEO for Flex LNG, om udsigterne.

Foto: Flex LNG

Høje energipriser er lige nu en stor kilde til frustration i europæiske husstande, men for gasrederiernes vedkommende er dårligt nyt for forbrugerne på flere måder gode nyheder for forretningen.

Den politiske situation i Europa med Ruslands invasion af Ukraine og den russiske beslutning om at lukke for gassen til de første europæiske lande øger presset for transport af naturgas fra andre steder i verden.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Regeringen forbyder rutineflaring fra næste sommer

Det bliver ulovligt at brænde overskudsgas af i Nordsøen, medmindre det er strengt nødvendigt af hensyn til medarbejdernes sikkerhed. Det har regeringen netop besluttet på baggrund af en række afsløringer fra EnergiWatch.

Vestager forventer techlov træder i kraft inden for et år

Europa-Parlamentet arbejder på højtryk for at få stemt de to kommende techlovpakker igennem inden sommer, så de sidste skridt kan tages i efteråret. Allerede næste forår forventes store dele af de to lovpakker at træde i kraft, melder EU’s konkurrencekommissær Margrethe Vestager og EU-parlamentariker Christel Schaldemose.

Formand for minkavlere: Horribel læsning om et totalt kollaps

Formand for Danske Minkavlere Tage Pedersen er chokeret over den læsning, han indtil videre har nået i Minkkommissionens beretning. Han opfordrer Folketinget ”til at sikre, at ingen andre danskere skal udsættes for den behandling, vi er blevet udsat for”.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier