PolicyWatch

Finanssektorens kandidater bruger forståelse for økonomi og erhvervsliv i valgkampen

Uanset om erhvervserfaringen fra den finansielle sektor er lang eller kort, giver den en god ballast til at diskutere politik, lyder det fra folketingskandidater fra både Socialdemokratiet, Venstre, Konservative og Danmarksdemokraterne.

Flere af kandidaterne til dagens folketingsvalg har baggrund i finanssektoren, som, de mener, kan komme dem til gode som MF'ere. | Foto: Casper Dalhoff

Når Mette Reissmann deler flyers ud på Øster Fælled Torv i håb om at sikre sig en plads i Folketinget efter valget i dag, vil forbigående ofte hellere diskutere råd, hun har givet som vært i TV-programmet Luksusfælden, end socialdemokratisk politik.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Coloplast-formand advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Ejendomsbranche: Ny regering vil blive mødt med tre klare ønsker

I de igangværende regeringsforhandlinger forsøger branchetalerøret Ejendomdanmark især at spille ind på tre områder. Øverst står den udskældte lagerskat. Den vil ”smadre en hel branche”, siger adm. direktør Peter Stenholm, der foreslår en alternativ model. Også mindre byrdefulde generationsskifter kæmper han for.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier