PolicyWatch

Myndigheder rejser spørgsmål om datahåndtering af Facebooks kryptovaluta

Myndigheder, der arbejder med databeskyttelse i en række lande, ser med nogen bekymring på udsigten til lancering af en ny kryptovaluta, som bl.a. Facebook står bag.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Den bebudede kryptovaluta Libra, som Facebook er én af parterne bag, har fået en række databeskyttelsesmyndigheder til tasterne for at advare om potentielle problemer med håndtering af brugernes private oplysning. Det skriver Financial Times.

Skrivelsen er underskrevet af databeskyttelsesmyndigheder i bl.a. EU, USA, Storbritannien og Canada. Bekymringen er bl.a., at Facebooks store udbredelse kan betyde, at Libra hurtigt får mange brugere ombord – også i lande, hvor databeskyttelseslov ikke nødvendigvis er stærke.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier