PolicyWatch

Bidens store infrastrukturpakke hænger fortsat i bremsen

Bidens plan mødte før jul uventet modstand fra senatoren i West Virginia, og siden har der været dødvande om aftalen.

Foto: EVELYN HOCKSTEIN/REUTERS / X07527

Der er stadig ingen reelle forhandlinger mellem USA's præsident, Joe Biden, og Det Hvide Hus på den ene side og West Virginias demokratiske senator, Joe Manchin, på den anden om at finde en løsning, der kan sikre den store infrastrukturpakke på 2000 mia. dollar en vej gennem Senatet.

Det skriver Bloomberg News.

Bidens plan mødte før jul uventet modstand fra senatoren i West Virginia, og siden har der været dødvande om aftalen, der formentlig kræver opbakning fra alle demokratiske senatorer for at komme gennem Senatet, hvor sæderne er helt lige fordelt mellem Demokraterne og Republikanerne.

I tilfælde af stemmelighed i Senatet er det nemlig USA's vicepræsident, Kamala Harris, der bliver tungen på vægtskålen.

Planen, der går under navnet Build Back Better, bør muligvis også ryge en smule i baggrunden blandt de højeste politiske prioriteter lige nu, lyder det fra Joe Manchin over for nyhedsbureauet.

Han er nemlig stadig meget bekymret for den nuværende skyhøje inflation, den massive spredning af covid-19 lige nu og de geopolitiske spændinger, der fortsat præger verdenskortet, skriver Bloomberg News.

Biden afslører plan for øget konkurrence i kødindustrien

Biden varsler markant plan mod kødgiganter 

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier