PolicyWatch

Mennesker

S-boligordfører trækker sig efter rod i boligsituation

Regeringspartiets boligordfører, Tanja Larsson (S), har boet gratis i en folketingslejlighed i København, mens hun ejede en andelslejlighed i byen, som var udlejet i strid med både kommunens og andelsboligforeningens regler. Nu trækker hun sig fra ordførerposten og afløses af Rasmus Stoklund.

Anne Arhnung forlader Landbrug & Fødevarer

Ifølge TV2 har adm. direktør Anne Arhnung sagt op i landbrugsorganisationen med omgående virkning. Utilfredshed med den politiske ledelses ageren er baggrunden for opsigelsen.

Topchef i Ejendomdanmark rykker til Horesta

Efter fire år på posten som adm. direktør hos brancheorganisationen Ejendomdanmark rykker Jannick Nytoft videre til en anden brancheorganisation, nemlig hotel- og restaurationsbranchens forening, Horesta. Han har tidligere stået i spidsen for venture- og kapitalfondenes forening, DVCA.

Statsstøtte til danske søfolk ender ofte hos kokke og tjenere

Godt og vel halvdelen af de medarbejdere, der arbejder skattefrit på DIS-skibene (Dansk Internationalt Skibsregister), er ikke søfolk, men servicemedarbejdere, viser nye tal fra Skatteministeriet. "Det er svært at se en god begrundelse" for statsstøtten via DIS, siger Cepos' analysechef. CO-Søfart foreslår justering af DIS-loven.

Fødevareministeriet får tre ny chefer efter oprydning

Hanne Lund-Christensen, Pernille Østergaard og Ane Sofie Hansen er tre nye navne, som medarbejderne i Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri skal lære at kende, efter de er blevet ansat som led i en oprydningplan iværksat af fødevareminister Rasmus Prehn.

Landbrugsstyrelsen finder ny direktør efter møgsag

Fra 1. oktober får Landbrugsstyrelsen ny direktør, der kommer fra en stilling i Københavns Kommune. Den nye direktør kommer ind i et stort oprydningsarbejde i styrelsen efter en afslørende rapport fra Rigsrevisionen.

Ny pressechef til Klimaministeriet

Tidligere chef i Kulturministeriets kommunikationsenhed bliver pressechef i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, hvor Dan Jørgensen (S) er minister.

1 - 25 af 810
Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier