PolicyWatch

Mediearbejdsgivere får ny direktør

To organisationer på mediebranchens arbejdsgiverside skal fremover ledes af en fælles direktion med Danske Mediers adm. direktør i spidsen.

Morten Langager, adm. direktør, Danske Medier og Danske Mediers Arbejdsgiverforening. | Foto: Danske Medier

Danske Medier og Danske Mediers Arbejdsgiverforening skal fremover have fælles direktion. Det oplyser Danske Medier.

Adm. direktør for begge foreninger bliver Morten Langager, der tiltrådte posten som adm. direktør for Danske Medier tidligere på året. Nu får han det øverste direktøransvar for begge organisationer.

Viceadm. direktør bliver Thomas Rønnow, der hidtil har været adm. direktør for Danske Mediers Arbejdsgiverforening.

De to organisationer meddelte tidligere på måneden, at Danske Medier og Danske Mediers Arbejdsgiverforening fremover skal have fælles sekretariat – og altså også direktion. De fortsætter dog som to selvstændige foreninger med hver sin bestyrelse og generalforsamling.

Danske Mediers bestyrelse har Jesper Rosener, adm. direktør for Jysk Fynske Medier, i spidsen som formand. Hos Danske Mediers Arbejdsgiverforening er Stig Ørskov, adm. direktør for JP/Politikens Hus, bestyrelsesformand.

Denne artikel er leveret af PolicyWatchs søstermedie MediaWatch.

Mere fra PolicyWatch

DSB's milliarddyre eltog bliver forsinket

De 100 eltogssæt, som DSB har bestilt fra franske Alstom, og som er den største ordre i selskabets historie, bliver forsinket op mod et halvt år. Flere faktorer ligger bag, lyder det.

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier