PolicyWatch

Pressesekretær i Statsministeriet skifter til Dansk Arbejdsgiverforening

Statsminister Lars Løkke Rasmussen må vinke farvel til sin pressesekretær, der skifter til et job som pressechef for Dansk Arbejdsgiverforening.

Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Sabrina Drevsfeldt Theil stopper i Statsministeriet til fordel for et job i Dansk Arbejdsgiverforening. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Der skal laves nye visitkort til Sabrina Drevsfeldt Theil, der skifter fra et job som ledende pressesekretær i Statsministeriet til jobbet som pressechef i Dansk Arbejdsgiverforening.

Det skriver Sabrina Drevsfeldt Theil selv på Linkedin.

”Efter tre hæsblæsende, sjove og udfordrende år i Statsministeriet skyder jeg 2019 i gang med et nyt job som pressechef i Dansk Arbejdsgiverforening. Jeg glæder mig til at være en del af holdet og til at sætte DA’s agenda øverst på dagsordenen,” skriver hun.

Det sidste halve år har Sabrina Drevsfeldt Theil været ledende pressesekretær i Statsministeriet, og før det var hun pressesekretær samme sted i lidt over to år.

Sabrina Drevsfeldt Theil var også pressesekretær og ledende pressesekretær i Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestilling fra 2014 til 2016.

Hun har en bachelor i journalistik fra Syddansk Universitet, en master i kommunikation fra Aston University i England samt en graduate i politisk kommunikation fra Copenhagen Business School.

Privat er Sabrina Drevsfeldt Theil gift med Jens Drevsfeldt Theil, der er pressechef i Nykredit.

Relaterede

PolicyWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier