PolicyWatch

Sekretariatschef siger op i Klimarådet

Først røg formanden og nu stopper sekretariatschefen i Klimarådet. Hun har fået nyt job hos Det Europæiske Miljøagentur.

Eva Jensen stopper som sekretariatschef i Klimarådet. | Foto: PR

Der er gang i svingdøren i Klimarådet, som er sat i verden for at belyse regeringens klimapolitik.

Først blev den forhenværende formand for Klimarådet Peter Birch Sørensen skiftet ud af klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt (V), og nu er det tid til endnu et skifte i rådet.

Det er sekretariatschef Eva Jensen, der har sagt sin stilling op, fordi hun har fået job i Det Europæiske Miljøagentur, skriver Altinget.

"Nu har jeg siddet her i fire år. Jeg synes, at jeg har bygget Klimarådet op, og nu er det tid til, at jeg skal noget andet. Jeg har fået mulighed for at blive chef for klima, energi og transport i Miljøagenturet. Det bliver sjovt og spændende," siger Eva Jensen til mediet.

Eva Jensen påpeger, at hun allerede søgte stillingen i august, og at den politiske sag om udskiftningen af Peter Birch Sørensen i Klimarådet ikke har haft indflydelse på hendes beslutning.

Mere fra PolicyWatch

DI bifalder ny finanslovsaftale uden flyafgift

Hos DI Transport er direktør Michael Svane glad for, at en flyafgift ikke fandt vej til ny finanslov. Organisationen mener dog, at andre elementer i delaftale giver en "startbane" for grøn omstilling af luftfarten.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier