PolicyWatch

Sekretariatschef siger op i Klimarådet

Først røg formanden og nu stopper sekretariatschefen i Klimarådet. Hun har fået nyt job hos Det Europæiske Miljøagentur.

Eva Jensen stopper som sekretariatschef i Klimarådet. | Foto: PR

Der er gang i svingdøren i Klimarådet, som er sat i verden for at belyse regeringens klimapolitik.

Først blev den forhenværende formand for Klimarådet Peter Birch Sørensen skiftet ud af klima- og energiminister Lars Christian Lilleholt (V), og nu er det tid til endnu et skifte i rådet.

Det er sekretariatschef Eva Jensen, der har sagt sin stilling op, fordi hun har fået job i Det Europæiske Miljøagentur, skriver Altinget.

"Nu har jeg siddet her i fire år. Jeg synes, at jeg har bygget Klimarådet op, og nu er det tid til, at jeg skal noget andet. Jeg har fået mulighed for at blive chef for klima, energi og transport i Miljøagenturet. Det bliver sjovt og spændende," siger Eva Jensen til mediet.

Eva Jensen påpeger, at hun allerede søgte stillingen i august, og at den politiske sag om udskiftningen af Peter Birch Sørensen i Klimarådet ikke har haft indflydelse på hendes beslutning.

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier