PolicyWatch

Kapitalfondenes brancheforening finder ny formand

Brancheforeningen for venture- og kapitalfonde har fundet ny formand i Christian Frigast, der desuden er formand for Axcell Management.

Foto: Dalsgaard Miriam

Brancheforeningen for venture- og kapitalfonde samt business angels, DVCA, får Christian Frigast som ny formand.

Han afløser Ole Steen Andersen, der har været formand for foreningen i ti år.

DVCA repræsenterer samlet fonde med mere, der tilsammen har 100 mia. kr. under forvaltning.

"DVCA's medlemmer investerer i alle dele af det danske erhvervsliv – lige fra de tidlige startupvirksomheder, over familieejede virksomheder, til de helt store samfundsrelevante infrastrukturprojekter."

"Hvis omverdenen skal forstå den værdi, som business angels, venturefonde og kapitalfonde skaber i de virksomheder, som de investerer i, kræver det, at vi udviser åbenhed og er i dialog med det omgivende samfund," lyder det fra Christian Frigast.

Udover Frigast, der også er formand for kapitalfonden Axcell Management, sidder blandt andet Jan Johan Kühl, der er partner, i Polaris Equity, som næstformand, Jacob Aarup-Andersen, direktør i Danske Bank, og Niels Peder Nielsen, viceadministrerende direktør i Novo Nordisk Fonden, i bestyrelsen.

Mere fra PolicyWatch

Flertal skrider bag forslag om at droppe momsfritagelse

Efter en uvildig advokatundersøgelse har slået bunden ud på regeringens præmis om, at en EU-dom påtvinger indførelse af moms på bl.a. rettighedsvederlag, vil Konservative stemme nej til lovforslaget, som dermed står til at falde.

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier