PolicyWatch

Netværk for ejendomme og bygningsdrift får tidligere LA-profil i front

Laura Lindahl er ny direktør for Dansk Facilities Management-netværk, hvor hele bestyrelsen tidligere i år trak sig efter en mislykket fusion.

Tidligere folketingsmedlem for Liberal Alliance Laura Lindahl har fundet en ny karrierevej inden for facility management. | Foto: PR

Den tidligere folketingsmedlem for Liberal Alliance Laura Lindahl er pr. 1. september 2019 ansat som ny direktør i foreningen Dansk Facilities Management netværk. DFM netværk samler driftsherrer, rådgivere og leverandører inden for Facilities Management-branchen i Danmark.

”Med valget af Laura Lindahl får vi en skarp politisk profil, som er vant til at sætte dagsordenen og arbejde med komplekse fagområder. Laura er fuld af nye ideer, har et stort netværk og vil medvirke til at give DFM netværk en vigtig stemme i samfundsdebatten,” siger Flemming Wulff Hansen, formand for DFM netværk, i en pressemeddelelse.

Laura Lindahl har indtil det seneste folketingsvalg været medlem af Folketinget. Laura Lindahl er endvidere medlem af kommunalbestyrelsen på Frederiksberg samt medlem af bestyrelsen i Wonderful Copenhagen. Laura Lindahl er 36 år og uddannet cand.merc.(fil).

”Jeg glæder mig til at stå i spidsen for et stærkt netværk i branchen og til at styrke branchens stemme i den offentlige debat. Vi skal sætte emner som uddannelse og mangel på arbejdskraft højere op på den politiske dagsorden til gavn for branchen og samfundet som helhed. Det bliver spændende,” siger hun i meddelelsen.

DFM netværk har eksisteret siden 1991. Medlemmerne af det faglige netværk repræsenterer et bredt udvalg af både private og offentlige virksomheder, som arbejder med Facilitites Management (FM). Foreningen formidler faglig viden om FM gennem en lang række af aktiviteter - heriblandt medlemsmøder, konferencer, kurser og netværksgrupper.

Laura Lindahl afløser Svend Bie, der i lighed med tre bestyrelsesmedlemmer trak sig i foråret efter at de har ikke kunne opnå flertal til at sammenlægge DFM-netværk med Molio - Byggeriets Videnscenter, det tidligere Byggecentrum.

Sidste år sendte Bygningsstyrelsen opgaver inden for facility management i udbud for to mia. kr. over en syvårig periode.

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier