PolicyWatch

Ny direktør i Lægemiddelstyrelsen har fokus på troværdighed, data og personlig medicin

Den teknologiske udvikling stiller nye krav til Lægemiddelstyrelsen inden for områder som data og personlig medicin, siger styrelsens kommende direktør Lars Bo Nielsen. Han vil samtidigt fastholde og styrke dialogen med både borgere og industri.

Lars Bo Nielsen. | Foto: Lars Kruse / AU Foto

Lægemiddelstyrelsen skal være parat til at træde ind i en tid, hvor sundhedsdata og personlig medicin kommer til at blive helt dominerende temaer. Samtidig skal styrelsen formå at fastholde den store tillid i befolkningen i en tid med sociale medier og fake news.

Det er budskabet fra Lars Bo Nielsen, der 15. august skifter stillingen som dekan og professor ved Aarhus Universitet ud med den øverste post i Lægemiddelstyrelsen. Han overtager stillingen fra direktør fra Thomas Senderovitz, som sagde op i marts for at skifte til en stilling som senior vice president med ansvar for data science hos Novo Nordisk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Hvert eneste skib skal udarbejde en ny årlig CO2-opgørelse til EU

En gang om året skal hvert enkelt skib, der anløber en europæisk havn, udarbejde en plan over udledningen af drivhusgasser. Hvis skibet f.eks bruger vind, tæller det på positivkontoen. ShippingWatch kan afsløre hovedindholdet af EU's plan for grønne brændstoffer.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier