PolicyWatch

Ny ATP-direktør drøftede bølge af chefudskiftninger før hun tog jobbet

Når Vibeke Bak Solok føler sig tryg ved sin nye stilling som finansdirektør hos ATP Ejendomme, skyldes det ikke mindst, at direktionen med Martin Vang Hansen i spidsen "har haft gode forklaringer og svar" på hendes spørgsmål om de seneste års store udskiftning på chefniveau.

Vibeke Bak Solok kommer til ATP Ejendomme med erfaring fra bl.a. PWC og Danske Bank. | Foto: PR

Selvom de seneste år har været turbulente i ATP Ejendomme, er det en afklaret Vibeke Bak Solok, der 14. september sætter sig på posten som ny finansdirektør hos pensionsinvestoren. Det skriver Børsen.

En optælling foretaget af EjendomsWatch i foråret viste, at 20 chefer havde forladt ATP Ejendomme inden for en to-årig periode – dvs. i kølvandet på, at Martin Vang Hansen afløste Michael Nielsen som topchef i november 2018.

Læg dertil, at det slet ikke var Vibeke Bak Solok, men derimod Maiken Moltke Olesen, der tilbage i foråret blev annonceret som ny finansdirektør hos ATP Ejendomme. Sidstnævnte blev i stedet ansat i en tilsvarende stilling hos Nykredit med virkning fra august.

"Den udskiftning, som der har været talt og skrevet om, har jeg drøftet med direktionen og Martin (Vang Hansen, red.), og de har haft gode forklaringer og svar på mine spørgsmål. Jeg føler mig i hvert fald tryg ved at have takket ja til jobbet," siger 51-årige Vibeke Bak Solok til avisen.

Efter mere end syv års ansættelse stoppede Vibeke Bak Solok i Danske Bank i februar sidste år uden at have et nyt job på hånden. Siden er det blevet til bestyrelsesposter i fintechselskabet November First og hos solcelleinvestoren Nordic Solar – poster, som den tidligere PWC-partner fortsat vil varetage sideløbende med sit engagement hos ATP Ejendomme.

ATP Ejendomme finder ny finansdirektør – forgænger nåede aldrig at tiltræde

Chefer fortsætter afgang fra ATP Ejendomme – 20 er stoppet på to år 

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier