PolicyWatch

Nødlidende boligfond får Pelle Dragsted som næstformand – går efter formandsposten

Enhedslisten-profilen sætter sit præg på den største boligudlejer på Frederiksberg efter novembers kommunalvalgsejr. Nuværende formand har endnu ikke gjort sig tanker om sin fremtid.

Enhedlistens Pelle Dragsted kandiderer til formandsposten i Frederiksberg Boligfond. | Foto: Jens Dresling

Enhedslistens Pelle Dragsted er valgt som næstformand i Frederiksberg Boligfond. Det bekræfter han over for EjendomsWatch.

Han uddyber i en mail, at det måske ikke bliver længe, at han beholder titlen som næstformand.

”Indtil videre frem til marts, hvor vi skal vælge nyt formandskab. Men der regner jeg også med at kandidere,” lyder det fra Pelle Dragsted.

Nuværende formand i fonden er den konservative Flemming Brank, der røg ud af byrådet ved kommunalvalget i november. EjendomsWatch har spurgt Flemming Brank om, hvordan hans fremtid ser ud i fonden.

”Jeg er fortsat formand for bestyrelsen og er rigtig glad for de nye repræsentanter indvalgt i bestyrelsen.”

Spurgt til, hvad han tænker om, at Pelle Dragsted stiller op, og om han selv vil stille op til en ny formandsperiode, siger han:

”Der er ordinært valg ved det årlige regnskabsmøde senere på året. Det er jeg ikke begyndt at tænke på – lige nu handler det om at redde fonden. Der har jeg godt medspil med bestyrelsen og et fint samarbejde med Frederiksberg Boligfonds næstformand Pelle Dragsted.”

Frederiksberg Boligfond, som ejer 19 ejendomme på Frederiksberg, har været i vælten det seneste års tid på grund af fondens skrantende økonomi, hvor et delvist frasalg af ejendomme til amerikanske Blackstone blev forsøgt, men skabte stor lokal modstand. Kort inden jul sidste år kom en gruppe lejerrepræsentanter med en bøn til politikerne om at finde en snarlig løsning på den dårlige økonomi.

Pelle Dragsted vil fra første arbejdsdag gøre op med privat byggeri på Frederiksberg

Klumme: Boligmarkedet har mere brug for løsninger end ideologi

Justering af Blackstone-indgreb er godt nyt for danskernes pensionsopsparinger

Borgmester: Blackstone skal stoppes hurtigt

Ny Frederiksberg-borgmester siger nej til flere Blackstone-handler

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier