PolicyWatch

Lars-Peter Søbye stopper i Cowi og Dansk Industri

Cowis topchef gennem 14 år, Lars Peter Søbye, stopper til oktober og erstattes af Jens Højgaard Christoffersen, der er fundet internt i den rådgivende ingeniørkoncern. Søbyes afgang betyder samtidig, at erhvervsorganisationen Dansk Industri skal vælge ny formand

Lars-Peter Søbye takker af i Cowi. | Foto: Cowi/PR

Lars-Peter Søbye stopper 1. oktober som adm. direktør i den rådgivende ingeniørvirksomhed Cowi efter 14 år på posten og 36 år i virksomheden. Den 62-årige topchef har desuden valgt ikke at genopstille til sin formandspost i DI, fortæller han til erhvervsmediet Finans.

Arvtageren i Cowi allerede fundet i egne rækker i form af nuværende executive vice president Jens Højgaard Christoffersen, der bliver ny adm. direktør fra 1. oktober, mens DI skal vælge nye formand sidst i september.

”Hvis jeg skal aflevere noget på toppen, så er det rigtige tidspunkt nu. Og jeg har altid ønsket at aflevere på toppen,” siger Lars-Peter Søbye til Finans.

Mere fra PolicyWatch

Ørsted tvinges til at udskyde kulstop

Regeringen beordrer Ørsted til at holde tre kul- og oliefyrede kraftværker i drift frem til 2024. Energiselskabet fastholder mål om CO2-neutralitet i 2025.

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier