PolicyWatch

Virksomheder

DR og TV 2 slår sig sammen om partilederdebat

De to public service-stationer DR og TV 2 har besluttet at samsende én relativt lang debat mellem de mange politiske partiledere frem for at skulle lave en hver. Beslutningen handler bl.a. om logistik, lyder det.

Medicoindustrien advarer om mangel på medicinsk udstyr

I et brev til offentlige indkøbere advarer Medicoindustrien om alvorlige udfordringer, som truer forsyningssikkerheden af medicinsk udstyr. Brancheforeningen kommer selv med løsningsforslag, som til dels bliver imødekommet.

Udstyrsproducenter føler sig svigtet af myndighederne

Under corona-krisen udtrykte statsminister Mette Frederiksen ønske om, at Danmark skulle kunne forsyne sig selv med blandt andet mundbind. Alligevel er landets lagre af værnemidler blevet fyldt med kinesiske produkter.

Debat: Dansk energiproduktion skal være grøn fra starten – ikke kulsort

Man er nødt til at kigge på det samlede billede og ikke kun på den vindmølle, der står i havet og snurrer. Den grønne omstilling starter, når man projekterer og producerer, hvorfor det er nødvendigt at købe grøn og bæredygtig teknologi trods højere pris , skriver adm. direktører i Tekniq og Valmont.

Fem byretter tager nu digitalt skridt med ny skifteportal

Ny digital skifteportal, der tirsdag lanceres i fem pilot-retter, skal modernisere og forenkle det administrative arbejde med dødsboer. ”Vi har helt klart et efterslæb med digitalisering i domstolene,” lyder det fra it-direktør.

1 - 25 af 6043

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier