PolicyWatch

Virksomheder

Svingdøren mellem tilsyn og finanssektor snurrer stadig knap et år efter stramning

I den store lovpakke om bekæmpelse af økonomisk kriminalitet fra foråret 2019 var et afgørende punkt, at trafikken mellem finanssektoren og Finanstilsynet skulle bremses via en karensperiode – den såkaldte vidensklausul. Men DJØF har stukket en kæp i hjulet. I den seneste måned har to profiler skiftet mellem sektoren og tilsynet.

Detailkæder i oprør over reklamestramning

Står det til erhvervsminister Simon Kollerup (S) skal danskerne fremover aktivt sige "ja" før der dumper salgsaviser og reklametilbud ind ad brevsprækken. Ifølge flere detailkæder kan det dog være den direkte vej til en krise.

A.P. Møller-direktør advarer mod at sætte geotermi på hold

København kan blive låst til biomasse eller gas mange år ud i fremtiden, hvis Folketinget sætter tildeling af licenser til geotermi i bero, siger Samir Abboud, direktør i A.P. Møller Holding og chef for selskabets milliardplaner med geotermi i Danmark.

Olieindustri: Ingen klimaeffekt ved licensstop i Nordsøen

Vælger regeringen at aflyse 8. udbudsrunde vil det ikke få nogen gavnlig klimaeffekt, og det vil koste staten 16 mia. kr. i mistede indtægter. Det siger brancheorganisationen Olie Gas Danmark og henviser til nye tal fra Copenhagen Economics.

Nødråb fra isoleringsgigant: Vi mangler lærlinge

Uddannelsen som teknisk isolatør har ifølge isoleringsvirksomheden Norisol så lidt tag i de unge, at det kan bremse kampen for at reducere vores energiforbrug, advarer Dansk Industris erhvervsmedie, DI Business.

Konsulenthus ser sorte skyer i horisonten

Regeringens udspil om færre konsulenter i det offentlige og den generelle opbremsning i verdensøkonomien har gjort kunderne mere forsigtige mod at hyre it-konsulenter. Sådan lyder det fra Devoteam, der ser en større kamp om færre projekter i fremtiden.

PolicyWatch_TrialBanner 14 dage.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier