PolicyWatch

Virksomheder

Industrien advarer mod husleje for havvind

Det vil koste elforbrugerne og konkurrenceevnen dyrt, hvis staten vil tage penge for havbunden under havmøllerne, mener brancheorganisationer. I stedet vil de have en mere attraktiv version af Thor-udbuddet fremover.

Statsrevisorer kritiserer tilsynet med Postnords danske regnskaber

Transportministeriet skal styrke tilsynet med Post Danmark, lyder det i en rapport fra Rigsrevisionen, der sår tvivl om Postnords danske afdelings regnskabspraksis. "Transportministeren må sikre gennemsigtighed i regnskaber og fair konkurrence på pakkeområdet," siger brancheforening.

EU-milliard vækker optimisme i dansk fiskeri

De danske fiskere står til at modtage 1,1 mia. kr. fra en EU-pulje, som skal afbøde nogle af de tab, som brexit fører med sig. Forening vil med på råd, når pengene skal fordeles.

Klaus Riskær vil forløse politisk ambition gennem Tryghedsgruppen

Det er en politisk ambition om at kunne levere fornuftige boliglån til unge, ældre og folk bosat i landdistrikterne, der har fået politiker og finansmand Klaus Riskær Pedersen til at stille op til Tryghedsgruppens repræsentantskab. "Den politik, jeg står for, kan udvikles via markedet i stedet for lovgivning," siger han til FinansWatch.

PolicyWatch_TrialBanner 14 dage.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier