PolicyWatch

Virksomheder

"Vi har et rigtigt godt kendskab til, hvad der er af muligheder"

Landets fjernvarme- og elnetmonopoler skal på anmodning fra klima- og energiminister Dan Jørgensen (S) endnu engang underkastes en måling af deres effektivitet. Og den kan Forsyningstilsynet levere på få måneder, siger direktør Carsten Smidt. Fjernvarmen er skeptisk.

Støttepartier presser minister for ny olielov

Regeringens samlede parlamentariske grundlag kræver svar på, hvorfor afbrænding af gas på olieplatforme modsat i Norge hverken er forbudt eller afgiftspålagt. Energiministeren er tavs.

Norge når mål for elbiler

Målsætningen om at hver tiende bil i Norge skulle køre på el bliver nået om få måneder. Næste mål er, at et stort rundt nul af alle personbiler skal køre på fossilt brændstof i 2025.

Debat: Karensperiode – columbusæg eller det modsatte?

Under de igangværende forhandlinger om at ændre boligreguleringsloven foreslår boligministeren en karensperiode på 7 eller 10 år, før de såkaldte 5-2-modernisering kan ske. Men er det et columbusæg – en simpel løsning på et kompliceret problem – eller det modsatte, spørger Peter Winther, adm. direktør i Colliers, i dette debatindlæg.

R vil have gamblinglov til gennemsyn

Spillereglerne for den danske gamblingindustri er for uklare, lyder den overordnede kritik fra branchen. Nu vil De Radikale se på reglerne. "Vi skal være sikre på, hvordan spilleselskaberne skal arbejde med kundeloyalitet," lyder det fra ordfører.

Erhvervsgiganter jubler over EU's plan for klimafinansiering

Der er jubel i dansk erhvervsliv efter EU-kommissionen tirsdag offentliggjorde sin grønne investeringsplan på 7.500 mia. euro over ti år. "Det er et stærkt signal fra Kommissionen om, at man virkelig vil det her," siger Vestas til Børsen.

PolicyWatch_TrialBanner 14 dage.png

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier