PolicyWatch

Virksomheder

Virksomheder er glade for jobcentre

Hver tredje virksomhed bruger jobcentre, når de finder nye folk, og flertallet er glade for samarbejdet. En møbelfabrikant og et vaskeri har begge set en positiv udvikling.

Systematic klar til kamp om sundheds-it

"Hvis der er et politisk ønske om ét it-system, frygter vi ikke sådan et valg," slår Systematic fast i kølvandet på regeringens sundhedsudspil. Selskabet har i dag sat sig på alle tre vestdanske regioner.

DI i granatchok: Samuelsen koster våbenvirksomheder 200 mio. kr.

Det koster danske våbenvirksomheder 200 mio. kr., hvis det lykkes udenrigsminister Anders Samuelsen (LA) at annullere allerede indgåede aftaler med De Forenede Arabiske Emirater, vurderer Dansk Industri. Virksomhederne vidste, hvad de havde at regne med, lyder det fra udenrigsministeren.

Regeringen indgår samarbejde med vindmøllebranchen

En ny hensigtserklæring mellem vindbranchen og regeringen skal sikre Danmarks førerposition. Allerede nu åbner finansminister Kristian Jensen for, at Lindø kan få tilført 50 millioner kr. til nye testfaciliteter.

Debat: "Ørsteds elnet ikke specielt veldrevet for kunderne"

Hvem siger, at det danske alternativ ville være godt for de omkring en million sjællandske elkunder, der ville have været berørt af Ørsteds salg af Radius? Sådan spørger den adm. direktør i energikoncernen Ewii, Lars Bonderup Bjørn, i et indlæg, hvor han kalder debatten for elflæsk.

Aktiesparekonto mest populær hos Saxo Bank

Cirka 6900 kunder har indtil videre oprettet en aktiesparekonto kendetegnet ved at have en lavere skattesats end normalt, skriver Børsen. Saxo Bank står for cirka halvdelen af de nyoprettede konti.

Smedegaard inden brexit-tirsdag: Hårdt farvel er reel mulighed

DFDS er uden sammenligning det danske rederi, hvor spændnigen vil være mest intens i morgen, når der skal stemmes om Brexit i det britiske parlament. "Et hard brexit er en reel mulighed, selvom det vil være helt uforsvarligt," siger rederiets CEO, Niels Smedegaard, til ShippingWatch.

FinansWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier