PolicyWatch

Topsøe-arving håber på genoplivelse af regler for arveskat efter nye signaler fra blå blok

Det bliver ikke i denne valgperiode, at regeringen når sin ambition om at fjerne den sidste skat på virksomheders generationsskifte. Topsøe-arvingen Jakob Haldor Topsøe håber dog stadig på, at et nyt fast regelgrundlag for generationsskifte kan vedtages inden et valg.

Jakob Haldor Topsøe fra familievirksomheden Holdor Topsøe vil have sænket skatten på generationsskifter. | Foto: Nicolai Tobias/Jyllands-Posten

Det skabte skuffelse i danske familieejede virksomheder, da erhvervsminister Rasmus Jarlov (K) over for PolicyWatch erkendte, at regeringen ikke når at fjerne den sidste skat på virksomheders generationsskifte, som ellers har været regeringens ambition i regeringsgrundlaget.

I stedet har blå blok nu meldt sig ind i kampen om at genindføre en ny version af den såkaldte formueskattekurs, der i givet fald vil gøre det nemmere for virksomheder at lave et generationsskifte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Processen i Wolt-sag får kritik fra flere sider

Ifølge en række aktører er det problematisk, at Wolt ikke er blevet hørt i den netop afsluttede sag, der kan føre til en stor skatteregning samt et krav om overenskomst for leveringstjenestens bude.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Job

Seneste nyt fra Watch Medier