PolicyWatch

Landbrug & Fødevarer ønsker nye veje og broer af Ole Birk Olesen

Organisationen Landbrug & Fødevarer presser på for at få investeret mere i de danske veje og i infrastrukturen. I et nyt transportpolitisk udspil anbefaler organisationen en række vej- og broprojekter - herunder Femern-forbindelsen og en ny vejforbindelse over Kattegat.

Lastbiler fra Arla. Foto: Ritzau Scanpix | Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Landbrug og Fødevarer præsenterer mandag transportminister Ole Birk Olesen (LA) for sit nye transportpolitiske udspil, der lægger op til massive investeringer i især vejnettet.

Organisationen har analyseret sig frem til, at fødevareklyngen hvert år spilder 400.000 timer i trafikken, og at det koster sektoren knap en kvart milliard kroner. Hver fjerde lastbil i Danmark transporterer nemlig varer, der er relateret til det danske fødevareerhverv, fremgår det af en pressemeddelelse fra Landbrug & Fødevarer.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier