PolicyWatch

Nye sildekvoter kan koste Gilleleje-fabrik livet

Direktør på Fiskernes Filetfabrik i Gilleleje mener, at nye EU-kvoter på sild vil lukke den store Gilleleje-arbejdsplads.

Det var ikke nogen god nyhed for Benny Christensen og virksomheden Fiskernes Filetfabrik i Gilleleje, der i sidste uge kunne læse, at kvoterne på sild i den vestlige del af Østersøen i fremtiden reduceres markant.

Ifølge EU-Kommissionens oplæg vil den samlede kvote på 13.000 ton sild i området blive reduceret til en kvote på 6000 ton sild på grund af den reviderede videnskabelige rådgivning fra Det Internationale Havundersøgelsesråd (ICES), og det kommer til at Filetfabrikken, siger Benny Christensen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier