DI: Mangel på faglærte presser fødevarevirksomhederne

I løbet af det seneste år er adgangen til kvalificeret arbejdskraft blevet absolut topprioritet hos DI Fødevarer. En ny analyse fra Dansk Industri viser nemlig, at manglen på faglærte allerede koster ordrer og giver udfordringer i mange virksomheder.
Onsdag meddelte økonomidirektør i Thise Mejeri, Per Godsk Nielsen, til DR Nyheder, at selskabet får brug for flere højtuddannede. "Vi er interesserede i at fremtidssikre virksomheden, og vi får mere og mere behov og brug for akademikere. Det er der ikke tvivl om," lødet det. | Foto: Casper DalhoffArkiv
Onsdag meddelte økonomidirektør i Thise Mejeri, Per Godsk Nielsen, til DR Nyheder, at selskabet får brug for flere højtuddannede. "Vi er interesserede i at fremtidssikre virksomheden, og vi får mere og mere behov og brug for akademikere. Det er der ikke tvivl om," lødet det. | Foto: Casper DalhoffArkiv

Antallet af faglærte til job i fødevarebranchen er på et så lavt niveau, at det presser de danske virksomheder.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Skal indeholde mindst 6 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også