Finans Danmark har svært ved at se rationale for besparelser i tilsynet

Banklobby bakker ikke op om besparelser til Finanstilsynet, som kan blive en mulig konsekvens af en såkaldt budgetanalyse. Erhvervsministeren afviser, at der bliver tale om besparelser, selvom Erhvervministeriet har været med til at udforme opgavebeskrivelsen til udbuddet af analysen. Ifølge Morten Bødskov (S) viser det, at regeringen ikke har "en fast hånd på rattet".
Michael Rasmussen, formand for Finans Danmark og adm. direktør i Nykredit. | Foto: Arkiv/Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen
Michael Rasmussen, formand for Finans Danmark og adm. direktør i Nykredit. | Foto: Arkiv/Ritzau Scanpix/Ida Guldbæk Arentsen
AF JULIE SØLTOFT OG DAVID BENTOW

Alt imens Danske Banks hvidvaskskandale ruller, og Finanstilsynet kritiseres for ikke at have grebet ind i tide, er det kommet frem, at Finansministeriet har sat gang i en budgetanalyse af netop tilsynet med henblik på at komme med anbefalinger til, hvordan tilsynet kan effektiviseres.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
!
!
Skal indeholde mindst 6 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn
!
Skal indeholde mindst 2 tegn

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også