PolicyWatch

Løkke har skuffet danske topchefer

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) har ikke imponeret dansk erhvervsliv, viser en ny Greens-analyse. Direktør i Sax-Trans A/S kan ikke se forskel på, om det er den ene eller den anden, der er statsminister. 

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

I dag holder statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) sin sidste åbningstale i Folketinget, inden der med sikkerhed skal afholdes folketingsvalg. Og han har travlt, hvis han skal nå at imponere danske topchefer inden, viser en ny konjunkturundersøgelse fra Greens Analyseinstitut blandt 421 topchefer.

Det skriver Børsen.
 

44 pct. af topcheferne mener ikke, at Løkke har gjort nok for at forbedre erhvervslivets vilkår de seneste tre år. 36 pct. mener, at han har gjort nok, mens 20 pct. svarer "ved ikke". 62 pct. mener ikke, at Løkke har gjort nok for at få sænket skatter og afgifter. 24 pct. svarer "ja", mens 18 pct. svarer "ved ikke".

"Jeg må blankt erkende, at jeg ikke synes, der er den helt store forskel på, om det er den ene eller den anden, der er statsminister. Jeg synes, de ligner hinanden alle sammen, for de ligger hele tiden under for, hvad der kan samles af flertal i Folketinget," siger Flemming Werner Jensen, ejer og direktør i vognmandsforretningen Sax-Trans A/S i Sakskøbing på Lolland-Falster.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Ørsted vil ikke blandes ind i frasalg

Energiselskabet vil koncentrere sig om den grønne omstilling, konstaterer formand for Ørsted efter Venstres udspil om et statsligt frasalg af dele af forretningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier