PolicyWatch

Virksomhed undsiger politikere i debat om elbiler

Det passer ikke, at der skal yderligere investeringer i ladestandere til for at løfte salget af elbiler herhjemme. Det mener ABB, som frem mod regeringens præsentation af sit klimaudspil advarer mod en skævvredet debat om udbredelsen af elbiler herhjemme. Nye tal viser, at Danmark er langt bedre stillet end de elbil-begejstrede nordmænd.

Foto: Thomas Lekfeldt/Ritzau Scanpix

Om end de danske elbilister endnu er ikke tæller særligt mange, så er de blandt de mest privilegerede i verden, når det kommer til køer ved ladestanderne. Ifølge en ny opgørelse fra selskabet ABB er Danmark nemlig et af de lande, som har allerflest elstik per elbil.

Helt nøjagtigt eksisterer der 2.419 ladestik til i alt 10.104 indregistrerede elbiler herhjemme. Det er mere end fire gange så mange stik per elbil end i Norge, som er det land, hvor elbiler er mest almindelige på vejene.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Debat: Skyl ikke barnet helt ud med badevandet!

Hvis man vil rykke ved adfærden inden for områder som gør-det-selv og sort arbejde, er man nødt til at tage økonomiske gulerødder som håndværkerfradraget i anvendelse velvidende, selvom man dermed kommer til at give fradrag til opgaver, som var blevet udført alligevel.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier