PolicyWatch

Nyt partnerskab skal styrke dansk proteininnovation i fødevarebranchen

Arla, Danish Crown og KU er blandt deltagerne i nyt partnerskab, der gennem en koordineret indsats vil fokusere viden og forskningsmidler derhen, hvor det giver mest værdi for fødevarebranchen i forbindelse med protein-innovation. 

Foto: OLE LIND/POLFOTO/ARKIV

Danske virksomheder og forskningsinstitutioner slår sig sammen under navnet Dansk Protein Innovation. Målet er at styrke den danske produktion af bæredygtigt protein til bl.a. fødevarer.

Det er Arla, Danish Crown, Landbrug & Fødevarer, Dakofo, Aarhus Universitet, Københavns Universitet, KMC, DLF, Inbiom og Teknologisk Institut, der er gået sammen om initiativet, skriver Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier