PolicyWatch

Ørsted glæder sig over vokset dansk udbud

De massive prisreduktioner, der de seneste år har fundet sted inden for havvind, kan nu også blive en realitet inden for den milliarddyre nettilslutning, vurderer energiselskabet.

Foto: Dong Energy

Ørsted har ikke følt udelt anledning til at rose de danske politikere i de seneste måneder. Men modsat det foreløbigt fejlslagne frasalg af Radius har energiselskabet imidlertid nu fået et andet af sine store ønsker opfyldt. Folketingets partier er således blevet enige om at inkludere transmissionen i udbuddet af den kommende havmøllepark, Thor.

"Det er positivt, at man nu inkluderer transmission i udbuddet på den kommende danske havvindmøllepark," fastslår Ørsteds politiske chef, Ulrik Stridbæk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier