PolicyWatch

Vicedirektør tager midlertidigt chefstolen i Innovationsfonden

Bestyrelsen i Innovationsfonden har konstituereret vicedirektør Tore Duvold som direktør for den statslige fond, indtil en permanent afløser til Peter Høngaard Andersen er fundet.

Tore Duvold er konstitueret direktør for Innovationsfonden. | Foto: Maiken Kestner/Innovationsfonden

Tidligere forskningsdirektør i Leo Pharma Tore Duvold er tager midlertidigt tøjlerne i Innovationsfonden, hvor han siden 2015 har været vicedirektør.

Han efterfølger Peter Høngaard Andersen, der efter fem år som adm. direktør stopper i Innovationsfonden, der står overfor en delvis udflytning fra København til Aarhus som led i regeringens plan for at fordele 4000 statslige arbejdspladser i hele landet, der blev præsenteret i januar 2018.

Innovationsfonden investerer i iværksættere, forskere og virksomheder med viden og ideer, der kan omsættes til arbejdspladser, og som fondens vicedirektør har Tore Duvold haft særligt ansat for de såkaldte grand solutions-investeringer på op til 30 mio. kr. i projekter med en høj risikoprofil og fokus på resultater med høj værdiskabelse.

Til efteråret forventer Innovationsfondens bestyrelse at kunne sætte navn på en permant topchef.

Denne artikel er leveret af vores søstermedie MedWatch.

Mere fra PolicyWatch

Beredskabsniveau hævet til næsthøjeste niveau efter gaslæk

Efter to lækager på gasledningen Nord Stream 1 og en lækage på Nord Stream 2 i Østersøen har Energistyrelsen hævet beredskabsniveauet til næsthøjeste niveau. Det betyder, at sektorens selskaber skal være opmærksomme på sikkerheden omkring deres anlæg.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier