PolicyWatch

Berlingske-direktør kalder forløb om radiofrekvens elendigt

Beslutningen om at uddele sendetilladelsen til FM4 er udskudt. Hele forløbet er elendigt, siger direktør.

Foto: PR/Berlingske Media

Det er svært at køre et medie, når rammerne ikke er klare, som det er tilfældet med forløbet om sendetilladelsen til FM4, som Radio24syv i dag har. 

Det vurderer Anders Krab-Johansen, adm. direktør i Berlingske Media, der ejer størstedelen af selskabet bag radioen.

"Det er ret tydeligt med hele det her forløb, at rammerne er elendigt skruet sammen. Det er rigtig vanskeligt at drive et medie på de vilkår," siger han.

Direktøren udtaler sig, efter at Radio- og tv-nævnet torsdag aften udskød beslutningen om at uddele sendetilladelse til den fjerde FM-radiokanal.

I første omgang er beslutningen udskudt i 14 dage. Men den kan udskydes igen derefter, oplyste Slots- og Kulturstyrelsen.

"Hvis man skal drive medier, ansætte gode folk, købe teknologi og have kunder ude på den anden side – om det er lyttere eller læsere – er der brug for at vide, hvilke rammer man arbejder indenfor," siger Krab-Johansen.

Spurgt til, hvorvidt Berlingske overvejer at byde på sendetilladelsen, hvis det bliver under andre vilkår, svarer Anders Krab-Johansen:

"Jeg er helt holdt op med at kommentere alle de mærkelige udspil, kommentarer og ændringer, der kommer."

Han tilføjer, at Berlingske Media først vil tage stilling, hvis der kommer et konkret udbud, der er interessant for dem.

Udskydelsen skyldes ifølge nævnet den aftale, som danner grundlag for den nye socialdemokratiske regering, der er tiltrådt torsdag.

/ritzau/

Mere fra PolicyWatch

Midtjylland åbner hospitaler for at fastholde spin-outs

Region Midtjylland inviterer life science-virksomheder ind på regionens hospitaler for at afprøve produkter og ideer i en tidlig fase. Det sker især for at fastholde de mange spin-outs fra Aarhus Universitet, som ellers ofte etablerer sig uden for regionen.

Kollerup om konkurrencerapport: "Alarmerende læsning"

Erhvervsminister Simon Kollerup (S) har selv bestilt den rapport om konkurrencen i banksektoren, som han nu kalder alarmerende læsning. Hvad der skal ske på området, har han ikke umiddelbart noget svar på, oplyser han i et skriftligt svar.

Finansforbundet afviser kritik af høje lønninger i bankverdenen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen påpeger i ny rapport, at bankbranchen er i top, hvad angår andelen af lønnen, der ikke kan forklares med uddannelse eller erfaring. Det kan være indikation på ineffektiv konkurrence, mener styrelsen. Finansforbundet er uenig i påstanden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier