PolicyWatch

Debat: Slå koldt vand i blodet i forhold til erhvervsfremmesystemet

Virksomhederne skal vide, hvad de kan regne med, og derfor bør man slå koldt vand i blodet i forhold til at ændre det nye erhvervsfremmesystem, skriver direktør i Dansk Industri Kent Damsgaard i dette debatindlæg.

Kent Damsgaard, direktør i Dansk Industri. | Foto: Foto: Sif Meincke/Dansk Industri

Hen over sommeren er debatten om erhvervsfremmesystemet blusset op igen – det store spørgsmål er, om vi nu har det rigtige og bedste tilbud til virksomhederne? I DI er vi naturligvis altid glade for, at man kerer sig om virksomhedernes ve og vel,  men vi taler om et system, som for kun et halvt år siden gennemgik en omfattende omlægning. Det nye system viser gode takter, og alle kræfter bør nu forenes om at støtte systemet til bedst muligt at imødekomme de lokale virksomheder.

1. januar trådte den nye lov om erhvervsfremme i kraft. Den sætter rammerne for et system, der hvert år koster mere end 4,5 mia. kr. og dækker over forskellige former for offentlig vejledning og hjælp til virksomheder. Formålet er at hjælpe virksomhederne med at skabe mere velstand og flere arbejdspladser i Danmark. Det kan ske gennem en hjælpende hånd med digitalisering af virksomheden, vejledning om hvordan man håndterer et ejerskifte eller noget helt tredje.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

PolicyWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier