PolicyWatch

Novo Nordisk vil fortsat tillade engangsplast trods klimaambitioner

For en virksomhed af Novo Nordisks størrelse er det ikke uden udfordringer at fjerne al engangsplast i organisationen og hos dens leverandører. "Eksempelvis er vand ikke rent og sikkert at drikke i nogle områder, så vi skal finde alternativer til vand i engangsplastikflasker," siger projektleder. (Rettet)

Ambitionen om helt at afskaffe brug af engangsplast har særligt inden for forskning og udvikling vist sig svært for Novo Nordisk. | Foto: Novo Nordisk / PR

(Artikel rettet 24. oktober 2019: I denne artikels overskrift og indledning fremgik det tidligere, at Novo Nordisk havde forlænget fristen for at afskaffe al engangsplastik i organisationen. Dette er ikke korrekt, da Novo Nordisk gør opmærksom på, at organisationen ikke har en målsætning om at fjerne al engangsplast, hvor der ikke findes bæredygtige alternativer.)

En ambitiøs målsætning om at afskaffe al engangsplast i hele organisationen inden nytår har for Novo Nordisk vist sig sværere at realisere end først forventet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Bredt flertal vil af med gas fra 2035 grundet Rusland

Rusland har for stor indflydelse, og derfor vil bredt flertal i Folketinget med gas fra 2035 ifølge ny aftale. Dansk Fjernvarme glæder sig over aftalen. Men det skorter med hjælp til landets boligejere, lyder det. (Opdateret)

Læs også

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier