PolicyWatch

Eksperter efterlyser politisk handling: Ledelsens nye tiltag er ikke nok til at fremtidssikre danskernes ATP-pension

ATP bliver et ligegyldigt pensionsselskab, hvis ikke arbejdsmarkedets parter hæver indbetalingerne under kommende overenskomstforhandlinger, lyder det fra flere toneangivende eksperter.

Ifølge eksperter har ATP's øverste chef, Bo Foged, nu gjort, hvad han kan for at fremtidssikre pensionsselskabet. Resten er op til arbejdsmarkedets parter, som sidder i ATP's bestyrelse. | Foto: Stine Bidstrup/Ritzau Scanpix

Arbejdsmarkedets parter må nu på banen, hvis landets største pensionsselskab, ATP, skal overleve på sigt. Det påpeger to eksperter.

Med en ny investeringsstrategi har ATP gjort alt, hvad der er muligt inden for ledelsens rammer, men det er ikke nok, lyder det fra professor Jesper Rangvid fra CBS og pensionsekspert og aktuar Søren Andersen fra FPension.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier