PolicyWatch

DFDS og Scandlines: Nye lempelser er ikke nok til at få passagerer tilbage

Ny politisk aftale gør det lettere at rejse til og fra udlandet. I første omgang i Norden. DFDS afventer de norske rejsevejledninger. Scandlines håber, at reglerne snart vil gælde Tyskland også. Det fortæller rederierne til ShippingWatch.

Foto: PR-foto DFDS

De lukkede grænser i kølvandet på coronapandemien har sat aktiviteten blandt udenrigsfærgerne helt i bund. Men nu bliver rejserestriktionerne lempet, og det kan tage nogle af udfordringerne fra færgelinjerne.

Tiirsdag landede en politisk aftale om, at danskere med ødegårde i Norden fra den 21. april kan rejse uden isolationskrav, ligesom listen over anerkendelsesværdige formål - der skal til for at rejse ind i Danmark - udvides. Også kravet om isolation efter forretningsrejser sløjfes.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Stadig optimisme om landbrugsreform

Efter to dages møde mellem EU’s landbrugsministre er der stadig håb om at nå en landbrugsreform inden månedens udgang. Men EU-formandskabet får kritik for at invitere landbrugsorganisation med til mødet, mens andre interessenter ikke har fået en invitation.

Ny enhed skal styrke offentligt-privat samarbejde

Regeringen, KL og Danske Regioner er enige om etableringen af en ny enhed for offentligt-privat samarbejde. Dansk Erhverv ser store perspektiver i ideen, som adm. direktør Brian Mikkelsen kalder en "milepæl".

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier