PolicyWatch

Radio- og tv-nævnet vil fremover sende alle public service-stationer i høring

Det er især forløbet omkring Radio Loud og den store omtale af radiokanalen, der har fået Radio- og tv-nævnet til at beslutte, at nu skal også privatejede public service-stationer i høring fra i år. Det inkluderer bl.a. Radio Loud.

Søren Sandfeld Jakobsen. | Foto: Joachim Adrian/Ritzau Scanpix

Fremover er det ikke kun de statsejede public service-stationer som DR og TV 2, der sendes i offentlig høring, når de har afleveret deres årlige public service-redegørelser. Også de privatejede stationer med public service-forpligtelse, konkret Radio4 og Radio Loud, skal allerede fra i år i høring, har Radio- og tv-nævnet besluttet, skriver Altinget.

Tidspunktet for beslutningen falder belejligt, få dage før stationernes årlige redegørelser skal være indsendt til nævnet 1. maj. Det er især den første årlige redegørelse fra ungeradioen Radio Loud, som har givet anledning til at ændre praksis, fortæller nævnets nytiltrådte formand, Søren Sandfeld Jakobsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Forhandlere spår dansk guldmine i central EU-lovgivning

Forhandlere for Europa-Parlamentets største grupper ser muligheden for ambitiøse, bindende minimumskrav i en kommende revidering af EU's krav til energieffektivisering. "Der er et enormt potentiale for vores virksomheder," konstaterer dansk chefforhandler.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier