PolicyWatch

ATP afsætter op mod seks mia. kr. til direkte investeringer

Med et nyt investeringsteam søsætter den danske pensionsgigant en enhed under navnet ATP Langsigtet Dansk Kapital, der skal investere et milliardbeløb i danske virksomheder.

Adm. direktør Bo Foged oplyser, at man blandt andet vil hjælpe virksomheder inden for informationsteknologi, medtech, pharma og vedvarende energi, og som står over for forretnings- eller ejermæssig omstilling. | Foto: PR/ATP

ATP vil afsætte op mod seks mia. kr. til direkte investeringer i danske virksomheder over de næste tre år gennem en ny enhed under navnet ATP Langsigtet Dansk Kapital. Enheden skal drives af et nyoprettet investeringsteam med base i hovedsædet i Hillerød bestående af foreløbig tre personer. Det oplyser ATP i en meddelelse fredag morgen.

"Vi tror på, at ATP er en attraktiv langsigtet, uafhængig, ansvarlig og forudsigelig investor med omfattende direkte og indirekte investeringserfaring, der både har kapitalstyrken og kompetencerne til at flytte virksomhederne i en positiv ambitiøs retning. Det er faktorer, som vi mener, vil være attraktive for danske virksomheder med behov for eller ønske om f.eks. international skalering," siger adm. direktør Bo Foged.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra PolicyWatch

Radioudbud resulterer i 94 nye tilladelser til at drive dab-radio

Et netop afsluttet udbud af en stor mængde ledige pladser på det regionale dab-net har haft noget større tilslutning end tidligere, og i flere områder var der konkurrence om tilladelserne. "Vi har oplevet overvældende stor interesse," siger formand for Radio- og tv-nævnet.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier